Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Jak by ktos chcial przyjechac na polowy to zapraszam w okolicach bergen niedaleko sotry naprawde jest mase ryb nie trzeba wcale na polnoc jechac .nawet echosondy nie zalozylem bo czasu brak 150 koron od 3-4godzinnej wycieczki ryby gwarantowane .na kuterek z 5 wedkarzy moge pomiescic i jak ladna pogoda to i na dziobie ze 2ka by weszla sa tam relingi to moje ulobione miejsce jak ktos za mnie steruje kapoki sa i mawet wedki i sprzet moge wypozyczyc a jak ktos nie lubi lowic to mam zawsze swieze rybki zywe wtakiej wielkiej siacie wielkosci auta naprawde tanio dzwonka i fileta moge zrobic na miejscu moj tel w nor to 47723783 zapraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
witam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Fatum :)
(Fatum)
Nowicjusz
Juz pisze juz pisze nei stresuj sie To tak u mnie w Hønefoss a dokladnie w Hole Kommune na stainsfjorden i tyrifjorden szczupaki w dzien bez duzej fali biora jak glupie po 19godzinie a o płoci juz nie mówie . Jeśli chodzi o liny i karasie to tez próbowałem podkarmiałem ,ale nic widać gdzie są ,ale nie chcą brać Jedynie raz brały jak byliśmy z kolegą o 21 złapaliśmy 11 linów i karasia złotego . No i przez cały dzień w górach złapalismy ok.50 okoni 30 pstragów i 5 sielaw. Co do morskich to dorsze brały w Drobak ale 30cm, ostatni raz łapałem na morzu około 2 miesiecy temu .

Powie ktoś jak wygląda sprawa w Oslo , Fornebu , Sandvika , Pomosty Stabek ,Slemestad dokłądnie chodzi mi o makrele juz widze u kolegi ze w Bergen przyszła a jak w Akershus ,bo byłem na pomostac niedawno pospacerować i ani śladu Makreli . Macie jakieś sposoby na makrele ,bo nigdy jej nie łowiłem , a w Norwegii dopiero od lutego jestem .

P.S

Hejterom mówię nie nie , nie kłamie mam fotki ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Makrela nic prostrzego jesli sa ! Mozesz stosowac nawet do 10 przywieszek najczesciej daje sie z 5 a na koncu 40-60 gr piker i wyrzucac jak najdalej w polowie glebokosci skrecac i co jakis czas zacinac w tedy atakuja na gwaltowniejszy ruch przynety gdy nie szarpniesz zestawem od czasu do czasu to moga cie nawet do brzegu odprowadzic reaguja na te podciecia . Takich 5 makreli to juz jest co ciagnac waleczne ryby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Na Sandvice i dalej w stronę Asker na fiordach byliśmy w ubiegłym tygodniu....nędza!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Dlatego otworzylem dzialalnosc w norwegi polowy owocow morza i wycieczki wedkarskie . Moja praca to jest odnajdywanie miejsc gdzie sa ryby jakie gatunki i na co biora zaleznie od pory roku bo prawde mowiac nie mam nic innego do roboty jak szukanie ryb w czoraj polawialem pare godzin 7,5 kilowy czerniak czyli seja kilka mniejszych . dorsz 3 kilo razem ponad 20 kilo w 4 godz + godzina plywania a i jeszcze okolo 2 kilowy plamiak lupacz razem takmi samym czerniakiem podnosilem do lodzi na wedce aby oseka nie poranic i sie urwal zestaw .mieszkancow bergen i okolic zapraszam do wedkowania jestem 35 km od bergen niedaleko miejscowosci rong
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
dziś od 6-do jakiejś 10-ej..dwa dorsze,spory czerniak i około 30 makreli....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
i co z tymi makrelami?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario